Torra diu que només el pot inhabilitar el Parlament

El president català afirma que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya no té legitimitat per jutjar-lo
Quim Torra
Quim Torra

El president català, Quim Torra, ha anunciat que presentarà un recurs davant el Tribunal Suprem contra la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) en la qual se l'inhabilita durant un any i sis mesos per a exercir càrrecs públics electes.

Quim Torra ha afirmat que aquest recurs serà l'avantsala per portar el seu cas davant la justícia europea, en considerar que a Espanya "estem davant de tribunals polítics" i que "no hi ha justícia quan es tracta de jutjar independentistes".

Torra ha assegurat que a ell "només el pot inhabilitar el Parlament" i que el que ha fet el TSJC "és una sentència política i és una decisió partidista", assegurant que "la sentència estava escrita abans de jutjar-me".

El cap de l'executiu català ha denunciat que té una confiança "nul·la" en la justícia espanyola, i que en el seu cas la jutjat "un tribunal format per tres persones desproveïdes de la més elemental imparcialitat en un procés ple d'irregularitats impulsat per una fiscalia convertida en garant dels interessos del govern espanyol".

(Visited 24 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari