Bufetades entre polítics per assistir a bons concerts

Barcelona s’ha convertit en pol d’atracció de grans gires de cantats i artistes internacionals, que fan parada a la capital de Catalunya per oferir els seus espectacles. Alguns d’aquests artistes –i les promotores dels concerts, és clar– decideixen convidar autoritats i polítics catalans a les seves actuacions. Però les entrades que s’hi destinen són poques.

Això ha provocat que hi hagi polítics que, en veure que hi ha un espectacle interessant, mouen fils i fan arribar peticions de les maneres més estranyes per tal de poder tenir entrada. En moltes ocasions ni tan sols demanen que sigui una invitació, sinó que, en veure que s’han quedat sense entrada perquè s’han esgotat, intenten obtenir-ne una de les reservades per a la productora, encara que sigui pagant. Tant és així que alguna promotora ja s’ha queixat.

(Visited 35 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari