A Alejandro Fernández (PP) li agrada muntar numerets

La política xou i el missatge espectacle tenen nou líder. Durant anys, el títol al Parlament l’han ostentat amb notable mèrit els líders de Ciutadans (Cs), Albert Rivera i Inés Arrimadas. Però el relleu al capdavant de la formació a Catalunya i la manca de full de ruta, han fet caure en desgràcia a Cs. El moviment que barreja política i espectacle, però, no ha quedat, de cap manera, orfe a la cambra catalana.

El relleu l’ha aconseguit agafar, ben orgullós, el president del PP català, Alejandro Fernández, que s’ha esmerçat a servir periòdicament moments top que el viralitzen a les xarxes, alimenten els digitals i aporten a la política seriosa el mateix que tots els episodis d’aquest moviment: ben poc.

El darrer numeret del popular el va protagonitzar al ple de la setmana passada al Parlament. Alejandro Fernández podria haver criticat el president de la Generalitat, Quim Torra, a la sessió de control pel que considera que és una visió “sectària, curta de mires i esbiaixada” de la societat catalana. Podria haver-li demanat que es reunís amb entitats i col·lectius no independentistes i amb plantejaments diferents del seu. Però, en lloc d’això, va optar per convidar-lo a sopar la nit de Nadal a casa seva perquè conegui “una altra Catalunya, amb un menú mig català mig asturià i on s’ho passarà com mai”.

(Visited 54 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari