Nova incoporació al club de fans de Laura Borràs

La diputada de JxCat, Laura Borràs, s’ha convertit en una divinitat política pels independentistes més hiperventilats del sector puigdemontista. El culte a la personalitat que rep l’exconsellera de Cultura no té parió entre la classe política catalana i ha eclipsat la seva companya d’escó, Míriam Nogueras.

Aquesta admiració s’ha reforçat encara més després de les investigacions judicials sobre la gestió de Laura Borràs quan estava al capdavant de la Institució de les Lletres Catalanes, acusada de manipular contractes per afavorir un amic seu.

Si, fins ara, el club de fans de Laura Borràs estava liderat pel seu inseparable Francesc de Dalmases, en els últims dies li ha sortit un dur competidor: l’independentista ebrenc Rai López, el que va anar a peu fins a Waterloo.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides