El TSJC condemna Torra a un any i sis mesos d’inhabilitació

També condemna el president català a pagar 30.000 euros per un delicte de desobediència
Quim Torra

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha condemnat el president català, Quim Torra, a un any i sis mesos d'inhabilitació per exercir càrrecs públics ja siguin de l'àmbit local, autonòmic, estatal o europeu.

Torra ha estat condemnat per un delicte de desobediència per no haver retirat les pancartes i simbologies independentistes dels edificis públics de la Generalitat tal com li va ordenar la Junta Electoral Central (JEC) en període electoral.

El TSJC també ha condemnat Torra a pagar una multa de 100 euros diaris durant un període de deu mesos, el que suposa un total de 30.000 euros. Malgrat aquesta sentència, Torra té la possibilitat de recórrer-la davant el Tribunal Suprem.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.