El Tsunami punxa en el ‘clàssic’

La plataforma admet que l'acció del Barça-Madrid no ha estat «reeixida» per l'actuació policial
Aldarulls al voltants del Camp Nou en el 'clàssic'

Pocs minuts després que hagi acabat el Barça-Madrid (0-0), el Tsunami Democràtic ha admès a través d'un missatge de cinc punts a Telegram que l'acció preparada pel 'clàssic' no ha estat "reeixida". N'ha culpat l'acció policial i, de passada, ha assenyalat que no es tracta de cap fracàs perquè "la gent no ha fallat".

Això no obstat, la protesta del Tsunami Democràtic al Camp Nou ha aturat el 'clàssic' durant uns instants. Al minut deu de la segona part, diversos espectadors han tirat pilotes grogues a la gespa, una acció que ha paralitzat el partit i que ha obligat als operaris de seguretat a retirar-les.

A fora de l'estadi, la Brigada Mòbil (Brimo) dels Mossos d'Esquadra han carregat per dissoldre un enfrontament entre radicals del Futbol Club Barcelona i concentrats del Tsunami Democràtic que ha tingut lloc minuts abans que comencés el partit. La baralla s'ha produït davant l'accés 18 del camp, a la Travessera de les Corts.

D'altra banda, el conductor d'una furgoneta i alguns dels concentrats de Tsunami Democràtic a la Travessera de les Corts amb el carrer Riera Blanca de Barcelona han protagonitzat unes escenes de tensió també poc abans que comencés el clàssic. El vehicle ha quedat al mig de la concentració i el conductor n'ha sortit increpant i agredint algun dels concentrats. Al seu torn l'home també ha estat agredit per algun dels manifestants, sense que l'episodi anés a més. L'un i els altres han estat separats ràpidament per persones que també eren presents al lloc.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.