La Fiscalia sospita que testaferros dels Pujol amaguen més diners

Els investigadors del cas xifren la fortuna irregular en 290 milions d'euros
Jordi Pujol i Marta Ferrusola
Jordi Pujol i Marta Ferrusola

La Fiscalia sospita que els Pujol Ferrusola amaguen més diners a l'estranger amb l'ajuda de testaferros perquè la justícia espanyola s'ha topat amb la manca de col·laboració de les autoritats de Liechtenstein, publica Vozpópuli citant el contingut d'un escrit dirigit per la tinent de la Fiscalia Anticorrupció Belén Suárez a la Sala Penal de l'Audiència Nacional.

Segons aquesta informació, els investigadors del cas Pujol xifren en 290 milions d'euros els ingressos en mordidas de la família de l'expresident català. En la comunicació remesa per la fiscal a l'Audiència Nacional, especifica Vozpópuli, demana que es rebutgi reclamar a l'Agència Tributària un informe sobre el patrimoni dels Pujol, com havia plantejat la família, i no només perquè podria endarrerir la instrucció del cas.

La fiscal troba que la investigació ja ha acreditat el sistema d'ocultació de béns, que els Pujol han actuat estratègicament per ocultar-los, i que podrien disposar de testaferros "en altres jurisdiccions". En aquest sentit, recorda que Jordi Pujol Ferrusola no va incloure els fons que tenia a Andbank quan va regularitzar la seva situació fiscal el 2010.

(Visited 25 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari