Quant costa a TV3 el programa ‘Quatre gats’ de Ricard Ustrell?

Careta d'entrada del programa 'Quatre gats', de TV3
Careta d'entrada del programa 'Quatre gats', de TV3

644.498,98 euros. Així consta en el contracte firmat entre la productora de Ricard Ustrell, ‘La Manchester Radiofònica’, i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals en la web de la transparència d’aquest darrer organisme. La data del contracte és del 17 de juliol d’aquest any, té una durada de 9 mesos i se’l descriu com a “encàrrec de producció audiovisual Quatre gats. Producció 9 capítols de 50 minuts".

És el segon contracte que subscriu Ustrell per aquest programa. L’anterior el va firmar el 27 de juliol de 2018 i en aquell cas la durada era d’11 mesos. L’import del contracte va ser de 635.027,08 euros, als quals s’hi van afegir 2.750 en una addenda firmada el mes de novembre.

Enfeinat com està amb el nou programa 'Planta baixa' que li ha encarregat el director de TV3, Vicent Sanchis, i que s'emet cada migdia, Ustrell només ha pogut fer un programa d’aquesta segona temporada de ‘Quatre gats’. Es va emetre el passat 28 de novembre i va consistir en una entrevista a l’ex-president de l’Equador, Evo Morales, al seu exili mexicà. El programa només va durar 43 minuts que, si realment s’acaben fent els nou programes contractats, haurà costat uns 70.000 euros, a 1.500 euros el minut.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides