Tsunami no busca parar el ‘clàssic’

El moviment remarca que l'objectiu és aprofitar la força del partit per aconseguir un potent impacte mediàtic
El Tsunami Democrático, cortando la frontera en la Jonquera
El Tsunami Democrático, cortando la frontera en la Jonquera

Tsunami Democràtic ha assegurat aquest dissabte a la nit al programa de TV3 FAQS, que no té cap intenció d'impedir que es jugui el partit del 'clàssic' entre el Barça i el Real Madrid el pròxim dimecres. De fet, ha afirmat sense cap mena de dubte que l'acció que té planejada per al partit es podrà veure en directe per la televisió.

El grup no ha volgut desvetllar en què consistirà l'acció que volen dur a terme, i ha dit que es farà "en el moment que calgui".

Aquests dies Tsunami ha estat fent una crida a la gent a què es mobilitzi de cara al partit i que se sumi a la manifestació que hi ha convocada a les quatre de la tarda al voltant del Camp Nou. Segons la plataforma, hi ha unes 25.000 persones inscrites per participar en la protesta.

Els Mossos d'Esquadra triplicaran el nombre d'agents per garantir la seguretat del partit. Un miler d'agents treballaran el dia de la trobada. Normalment, en un clàssic intervenen uns 300 policies. Dimecres que ve estan mobilitzades totes les unitats d'ordre públic, la unitat de subsòl, la canina, els Tedax, els serveis d'Informació i agents de Seguretat Ciutadana.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides