Aragonès posa els presos sobre la taula de negociació entre governs

El vicepresident del Govern revela que ha parlat en els darrers dies amb el president Pedro Sánchez
Pere Aragonès
Pere Aragonès

El vicepresident Pere Aragonès assegura que la mesa negociació entre governs, que els republicans demanen per donar la investidura al PSOE, ha de buscar també "una solució pels presos". Ho assegura en una entrevista a La Vanguardia on també afirma que si en aquesta mesa no es pot parlar de "tot" no hi haurà investidura. "No acceptarem vetos sobre l'autodeterminació", ha afirmat en aquest sentit.

En aquesta mateixa entrevista, Aragonès també avisa que encara estan "molt lluny de l'acord" i, sobre el calendari de la investidura, també afirma que no volen un pacte "ràpid" sinó posar "les parets mestres per la resolució del conflicte" i, en aquest sentit, allunya la possibilitat que hi hagi investidura abans d'acabar l'any.

Aragonès també revela que ha parlat en els darrers dies amb el president del govern espanyol i candidat pel PSOE, Pedro Sánchez, però apunta que la negociació és entre els equips negociadors d'ambdós partits. "Quan és necessari no hi ha cap problema en fer el contacte que calgui", ha afegit.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides