A l’espera del 19 de desembre

El desenllaç de les negociacions amb ERC per la investidura de Pedro Sánchez passa per Luxemburg, on té la seu el Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE). L’independentisme està aturat a l’espera de la sentència que ha d’emetre el TJUE sobre la immunitat d’Oriol Junqueras com a eurodiputat, tot i que hagi estat inhabilitat pel Tribunal Suprem. Això passarà el dia 19 vinent.

En funció de quin sigui el veredicte, ERC podria veure’s reforçada per negociar a Madrid. Per la seva banda, Carles Puigdemont i JxCat podrien iniciar una nova croada per l’acta d’eurodiputat de l’expresident, que podria tenir també conseqüències en la política catalana.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides