La Fiscalia trunca la gran esperança electoral de JxCat

Junts x Catalunya (JxCat) tenia dipositada en la diputada al Congrés, Laura Borràs, una forta esperança. El seu paper en les dues campanyes electorals espanyoles, la resistència del resultat en hores baixes, la seva fidelitat i proximitat a Quim Torra i Carles Puigdemont, i la seva imatge de transversalitat l’havien situat com la candidata perfecta per succeir el president de la Generalitat o, si més no, ser la candidata en les pròximes eleccions catalanes.

Però la investigació judicial oberta per la seva etapa a la Institució de les Lletres Catalanes pot complicar l’operació. I és que, el que fins ara només eren acusacions policials, han acabat convertint-se en un informe de la Fiscalia que detalla trucades, mails i converses que comprometen Borràs. De moment, operació avortada.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides