Cimera de JxCat a Waterloo per fixar les condicions de la investidura

Els de Puigdemont demanaran al PSOE recuperar la figura del relator i una interlocució entre Sánchez i Torra
Carles Puigdemont i Laura Borràs a Waterloo

L'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, es reunirà demà, dilluns, a Bèlgica amb els diputats de Junts per Catalunya per acabar de definir les condicions de la investidura de Pedro Sánchez. El seu equip negociador, format per Laura Borràs i Míriam Nogueras, té previst celebrar aquesta setmana la segona trobada amb els socialistes, si bé encara no han concretat el dia.

Puigdemont ha citat demà a Waterloo al seu successor, Quim Torra, i a tots els diputats, senadors i consellers de JxCat per fixar les exigències per col·laborar amb la investidura de Sánchez. Línies vermelles que els càrrecs de la formació hauran de defensar tant en la seva pròxima reunió amb el PSOE com en totes les aparicions públiques que tinguin lloc al llarg d'aquesta setmana transcendent per dirimir el futur de la investidura.

Els requisits passen per obligar Sánchez a recuperar la figura del relator, concretament d'un "mediador internacional" que supervisi i doni compte de l'avanç de les negociacions entre el Govern i la Generalitat, i per forçar el PSOE a acceptar un diàleg "entre iguals" que inclogui una interlocució sòlida entre Sánchez i Torra.

(Visited 75 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari