Rufián i Iglesias es piquen les crestes

Pocs dies abans de la pròxima trobada entre PSOE i ERC, el portaveu republicà diu "covard" al líder de Podem
Iglesias amb Rufián

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha qualificat de "covard" el secretari general d'Unides Podem, Pablo Iglesias, per haver "equiparat" Oriol Junqueras amb líders de Vox. "Que covard equiparar qui està a una cel·la amb el teu 'compadreig' d'avui amb els dirigents del partit que demanaven 75 anys en el judici que l'ha portat a la cel·la", ha dit Rufián a través de Twitter.

D'aquesta manera responia un tuit anterior d'Iglesias per justificar unes imatges en què se'l veu bromejant amb el portaveu de Vox al Congrés, Ivan Espinosa de los Monteros, i amb la líder de Cs, Inés Arrimadas, en el marc dels actes de l'aniversari de Constitució. Iglesias ha completat aquesta imatge d'ell amb Vox amb altres fotos amb Junqueras o amb Mariano Rajoy.

L'enganxada entre els dos dirigents polítics arriba enmig de les negociacions entre PSOE i ERC per a la investidura de Pedro Sánchez. Precisament, Rufián ha acabat el seu tuit referint-se a Iglesias com a "vicepresident" en referència al càrrec que podria ocupar en un futur govern espanyol entre PSOE i Unides Podem.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides