El sou dels empleats de Convergència, investigat en el cas del 3%

El jutge De la Mata demana informació a Hisenda i a la Seguretat Social sobre la possible canalització de fons des de CatDem i Fòrum Barcelona
Artur Mas
Artur Mas

La investigació del cas del 3% vol determinar si sous d'empleats de Convergència van procedir de comissions il·legals rebudes a canvi d'adjudicacions d'obra pública, revela El Periódico citant una interlocutòria del jutge de l'Audiència Nacional que instrueix el cas, José de la Mata.

Segons aquesta informació, De la Mata considera que hi ha indicis que es van dedicar comissions rebudes per les fundacions de l'òrbita convergent CatDem i Fòrum Barcelona a pagar els sous d'empleats del partit, i ha sol·licitat informació a la Tresoreria General de la Seguretat Social i a l'Agència Tributària.

De la Mata creu que el pagament dels salaris dels treballadors de Convergència pot ser una de les fórmules emprades per enviar al partit els diners obtinguts de comissions il·legals. El Periódico especifica que el jutge instructor del cas del 3% ha demanat a la Seguretat Social la relació de treballadors i la liquidació de cotitzacions de Convergència i les dues fundacions sota sospita corresponents al període 2008-2015, així com les dades sobre retencions i ingressos a compte de l'IRPF i els perceptors del mateix període.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides