CCOO i la UGT demanen a Oriol Junqueras que ERC faciliti la investidura de Sánchez

Els sindicats majoritaris consideren que un govern del PSOE i Unidas Podemos defensarà millor els interessos dels treballadors
Unai Sordo i Pepe Álvarez

Els secretaris generals de CCOO i la UGT, Unai Sordo i Pepe Álvarez respectivament, han visitat els darrers dies Oriol Junqueras a la presó per demanar-li que ERC doni facilitats per que es pugui concretar un govern entre el PSOE i Podem.

Segons avança El País, els líders sindicals haurien argumentat davant el president d'ERC la necessitat que el socialista Pedro Sánchez sigui president per evitar els riscos econòmics que ja afecten el mercat laboral.

Oriol Junqueras, segons aquesta informació, està interessat a recollir diferents opinions abans de decidir si els republicans han de facilitar o no una investidura de Sánchez que el porti a formar un govern entre els socialistes i la formació morada.

El líder de la UGT ha afirmat que li ha fet arribar a Junqueras que "nosaltres hem deixat clar que volem un govern i hem dit quin preferim: el de coalició PSOE-Unidas Podemos". Els dos sindicats consideren que un govern d'esquerres a Espanya serà més beneficiós pels treballadors que no pas un que estigui liderat pel PP.

(Visited 57 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari