Diputats de Cs i Vox arriben a les mans al Congrés

Els electes de les dues formacions han pugnat per agafar els millors escons
Marcos de Quinto (Cs)

La sessió de la Constitució del Congrés ha vist unes imatges inèdites quan diputats de Ciutadans i de Vox es barallaven per agafar els escons que consideraven millor ubicats en la sessió de la constitució de la nova cambra.

S'ha donat la circumstància, com també va passar en la darrera constitució del Congrés del mes de maig, que els diputats de Vox van intentar situar els seus diputats electes estratègicament en la cambra baixa, ja que en aquesta primera sessió els diputats no tenen escons assignats i poden seure on volen.

El problema ha estat que els diputats de Vox han decidit aquest dimarts ocupar part dels escons que havien ocupat darrerament els diputats de Cs, cosa que ha provocat l'enuig dels electes de la formació taronja.

Segons testimonis presencials, les discrepàncies entre els diputats d'una formació i l'altra ha arribat a provocar que l'enfrontament verbal al qual han arribat el diputat de Cs, Marcos de Quinto, i el de Vox, Luís Gestoso, per ocupar el mateix escó ha acabat amb aquest darrer caient per terra, segons Vox, per l'empenta del diputat de Cs.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides