Llum verda de la Fiscalia perquè el Suprem investigui Borràs

Un jutjat de Barcelona va remtre l'afer de la portaveu de JxCat al Suprem, que havia consultat la Fiscalia
Laura Borràs
Laura Borràs

La Fiscalia ha demanat al Tribunal Suprem que es declari competent per investigar la diputada i portaveu de Junts per Catalunya Laura Borràs per les suposades adjudicacions irregulars de contractes de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC).

La titular del Jutjat d'Instrucció número 9 de Barcelona, Sílvia López Mejía, va remetre l'afer al Suprem perquè Borràs, com a membre de la Diputació Permanent del Congrés, és aforada. 

Després de rebre l'exposició raonada de la jutgessa, el Suprem va preguntar a la Fiscalia si havia d'assumir la investigació que afecta la diputada, a qui la titular del Jutjat 9 de Barcelona va atribuir la concessió arbitrària -a dit- de diversos contractes a l'informàtic Isaías Herrero durant el període 2013-2018, quan Borràs dirigia la ILC.

La resposta de la Fiscalia, coneguda aquest dimarts, dona llum verda a la Sala Segona del Suprem, que presideix el magistrat Manuel Marchena, perquè investigui si Borràs va cometre delictes de prevaricació, malversació, frau administratiu i falsedat documental.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides