ERC colla el PSOE per assolir un acord d’investidura per a Sánchez

Els republicans reclamen als socialistes "un compromís" i el "reconeixement del conflicte"
Marta Vilalta a TV3
Marta Vilalta a TV3

La portaveu i secretaria general adjunta d'ERC, Marta Vilalta, ha dit que queda molt treball per fer en la negociació amb el PSOE perquè els republicans donin el seu suport a la investidura del socialista Pedro Sánchez a la presidència del govern central. Vilalta, però, ha reconegut que en la reunió d'aquest dijous amb la delegació socialista "es va constatar que hi ha un conflicte polític, i això per a nosaltres ja és un pas".

La portaveu d'ERC també ha afirmat, en declaracions a TV3, que "queda moltíssima feina perquè les posicions estan molt allunyades" entre republicans i socialistes. De fet, Vilalta ha afirmat que "nosaltres també els vàrem dir que no tenim cap mena de pressa, que això no va de dies".

Els republicans mantenen a hores d'ara el no a la investidura de Sánchez a l'espera que "hi hagi aquests compromisos, que hi hagi aquest reconeixement al conflicte, la voluntat de resoldre'l, que així sigui de veritat". Viltalta ha afegit que "hem de posar totes les bases perquè el que comenci després sigui el camí polític cap a la resolució d'aquesta situació política que viu Catalunya, i que creiem que l'han de resoldre els ciutadans d'aquest país decidint el seu futur".

(Visited 41 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari