La Fiscalia estudia canviar l’acusació contra Trapero de rebel·lió a sedició

La fiscal general de l'Estat reconeix la "transcendència" de la sentència del judici del procés

La fiscalia no descarta canviar l'acusació contra Josep Lluís Trapero, el màxim responsable policial dels Mossos d'Esquadra durant el referèndum de l'1 d'octubre, i passar de rebel·lió a sedició en el judici a la cúpula del cos.

Una modificació que el ministeri públic faria després que el Tribunal Suprem hagi descartat la rebel·lió en la sentència del procés.

La fiscal general de l'Estat, María José Segarra, ha assegurat que no farà cap modificació anticipada i, que en tot cas, es podria fer quan les qualificacions fiscals siguin definitives.

En resposta a les preguntes de la premsa, ha reconegut que "la fiscalia coneix el marc que suposa la sentència i la transcendència de les reflexions i decisions que s'han pres" per al judici dels comandaments de la policia catalana i també per a d'altres.

L'Audiència Nacional jutjarà a partir del 20 de gener Trapero, i també el director de la policia catalana, Pere Soler, i el secretari general d'Interior, Cèsar Puig, i la intendent Teresa Laplana, responsable de l'operatiu policial del 20 de setembre al Departament d'Economia.

(Visited 21 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari