El PDECat es rendeix a JxCat

Les eleccions del 10-N eren el punt d’inflexió que el PDECat esperava per poder engegar de nou la seva estratègia de pressió per controlar almenys una part de JxCat. Esperaven que el resultat fos dolent, que deslegitimés els postulats de Laura Borràs i Quim Torra per poder, així, tenir arguments per fer-se fort.

Però els comicis van donar un diputat més a JxCat i van atorgar a la formació un aval que el PDECat no esperava. Abans de conèixer com acabava el 10-N, la direcció ja havia convocat la premsa per dilluns per valorar el resultat. Esperaven llençar el primer dard de crítica. Vist com va anar, van acabar anul·lant la roda de premsa. S’estan rendint.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides