Torra planta Foment perquè la Moncloa no li deixa tancar l’acte

El vicepresident del Govern i conseller d'Economia de la Generalitat, Pere Aragonès, l'ha substituït
Quim Torra

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha decidit no assistir a l'entrega dels premis Carles Ferrer i Salat que organitza aquest dilluns la patronal Foment del Treball perquè la Moncloa ha imposat que no sigui ell qui tanqui l'acte, sinó que ho faci la ministra d'Economia, Nadia Calviño, que representa al president en funcions, Pedro Sánchez.

Torra ha estat substituït pel vicepresident del Govern i conseller d'Economia, el republicà Pere Aragonès. En l'acte de Foment a més dels polítics han assistit més de 600 empresaris.

Encara que inicialment va declinar la presència, la setmana passada Torra va recapacitar i va comunicar que sí que hi assistirà. No obstant això, el president no tenia previst quedar-se al sopar que seguirà al lliurament dels premis, com ja va fer l'any passat. Finalment, però, ha decidit no anar-hi.

Fonts governamentals indiquen que, des d'ahir, el protocol de la Generalitat coneixien l'escaleta de l'acte -primer parlava el Govern, després l'executiu espanyol- i que fins a les set de la tarda Torra no ha anunciat que no hi assistiria. El president ha acabat als voltants d'aquella hora el judici per desobediència al TSJC.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides