Els CDR intenten bloquejar Sants

Demanen que la gent hi vagi en Rodalies des de les nou estacions de Barcelona on s'havia convocat inicialment
Els CDR a l'estació de Sants de Barcelona

Els Comitès de Defensa de la República criden a bloquejar el sistema ferroviari de Barcelona. El seu objectiu és fer un "bloqueig total" a la capital catalana aquest dissabte i la mobilització ha començat a les 11h del matí a l'Estació de Sants de Barcelona.

El col·lectiu apunta a un col·lapse del vestíbul de l'edifici. També demanen que la gent hi vagi en Rodalies des de les nou estacions de Barcelona. La idea inicial era bloquejar tota aquesta xarxa ferroviària.

Desenes de manifestants han entrat a l'edifici, que ha quedat blindat pels Mossos d'Esquadra i la Policia Nacional, que s'han desplegat amb furgonetes als exteriors per evitar que hi entri més gent. A l'interior, els agents han anat traient les persones mobilitzades una per una.

Per la seva banda, els CDR anuncien que necessiten "més gent a Sants". En un nou tuit comuniquen que "ja estem bloquejant el vestíbul de l'estació i hem aconseguit tancar l'accés interior de metro".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides