Els CDR amenacen amb un “bloqueig total” aquest dissabte

Els comitès independentistes convoquen mobilitzacions al marge del Tsunami Democràtic
CDR manifestant-se al barri de Sants
CDR manifestant-se al barri de Sants

En una piulada a Twitter, els autodenomitats comitès de defensa de la República (CDR) diuen: "El dissabte 16/11 prepareu-vos per bloquejar!". En el mateix missatge es demana als ciutadans que estiguin "atentes a les nostres xarxes, us anirem avisant dels punts de sortida i el lloc d'arribada".

En la convocatòria que anuncia el "bloqueig total", els CDR demanen als ciutadans que vulguin participar que portin "roba còmode i sense simbologia, aigua i menjar". En aquest context i en un altre missatge els CDR recorden que "avui fa un mes que vam saber que l'estat repressor espanyol posava punt final al judici farsa amb 100 anys de presó", afegint que "avui fa un mes que la revolta popular esclatava".

Es dona la circumstància que els CDR estan fent crides a la mobilització al marge de l'activitat del Tsunami Democràtic. De fet, aquest dijous, elements dels CDR van protagonitzar enfrontaments amb els Mossos d'Esquadra a Barcelona després de cremar contenidors .

Per aquest divendres els comitès independentistes han convocat talls a la tarda a l'avinguda Meridiana de Barcelona, a l'altura de Fabra i Puig, amb la voluntat de dificultar la mobilitat dels ciutadans que surten de la ciutat el cap de setmana. Aquestes concentracions convoquen poques desenes d'individus, però són suficients per generar greus problemes de trànsit.

Per altra banda, membres dels CDR es van dedicar a boicotejar aquest dijous una conferència a Molins de Rei de Joan Tardà, el qual va ser el portaveu d'ERC al Congrés dels Diputats. Els CDR han defensat l'escarni a Tardà argumentant que l'exdirigent republicà havia tractat de terroristes els elements d'aquests comitès.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides