A qui enfronta la guerra interna de la Masia del FC Barcelona?

La Masia
La Masia

El nou director de la Masia del FC Barcelona, Xavi Martín, li ha declarat la guerra al seu antecessor, Carles Folguera, a qui considera responsable directe del que descriu com una campanya externa de desprestigi contra la seva imatge.

La veritat, però, és que Xavi Martín no necessita que ningú vagi explicant que les seves habilitats, coneixements i capacitats per dirigir un complex tan sensible com la Masia són extremadament limitats. Ni tampoc que ja va ser expulsat i acomiadat del FC Barcelona per la porta petita, després d'haver convertit l'àrea de comunicació en un focus de conflictes i tensions, i en un niu de conspiracions.

El seu retorn, inexplicable segons la majoria dels empleats que el van veure marxar tan de mala manera, ja va suposar l'inici de les hostilitats contra el director de la Masia, Carles Folguera, un històric i reconegut pedagog.

En els darrers mesos, aquesta tensa situació s'ha aguditzat fins a esclatar durant l'última reunió de la junta directiva, quan va irrompre fora de l'ordre del dia per denunciar la gestió de Carles Folguera. El seu valedor, el directiu Xavier Vilajoana, va forçar que Xavi Martín pogués entrar a la reunió per exposar greus acusacions i crítiques a les decisions adoptades per Folguera mentre va ser el director de la Masia.

Algunes fonts apunten que el cas pot arribar, fins i tot, al terreny de la Compliance del club. Encara que presentant números, xifres i arguments contra Folguera, els qui coneixen de prop la situació afirmen que, en realitat, Xavi Martín no accepta bé les crítiques ni el recel amb què s'ha acollit la seva imprevista reaparició al Barça. Aquesta guerra no ha fet més que començar.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides