La família antisistema de Torra

Denunciats dos nebots del president de la Generalitat pel tall de l'AP-7 a l'altura de Salt i identificat el cotxe de la seva filla en una acció per tallar l'AVE a Girona
Protestes a l'autopista AP-7

La Policia Nacional ha denunciat davant del jutge a 26 persones per desordres públics, entre elles dos nebots del president de la Generalitat, Quim Torra, als quals va identificar després de desallotjar els independentistes que tallaven l'AP-7 a Salt (Girona), que després van protestar al centre d'aquesta localitat.

Entre els 26 identificats figuren dos nebots de Torra, un dels quals, Ernest MT, militant de la CUP, ja va ser detingut per tallar les vies de l'AVE a Girona en el primer aniversari de l'1-O. Se'ls acusa d'un delicte de desordres públics.

D'altra banda, els Mossos d'Esquadra van identificar el dimecres el cotxe de la filla del president Torra en una acció que pretenia tallar les vies de l'AVE a Girona, al seu pas pel municipi de Bàscara. El vehicle es dirigia al lloc i en trobar-se amb una furgoneta dels antiavalots dels Mossos (BRIMO), va donar la volta i se'n va anar per un camí, segons expliquen fonts policials.

Els agents van prendre la matrícula i van comprovar que estava a nom de la filla del president català, Carola Torra. Fonts policials asseguren que la filla del president català és habitual en les protestes independentistes.

L'acció pretenia tallar el tren d'alta velocitat a Girona. Fins i tot es va tancar temporalment la infraestructura davant el temor d'una invasió de les vies.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides