Quanta faràndula processista arrossega Tsunami Democràtic?

Txarango i el Tsunami
Txarango i el Tsunami

Des de membres del govern i dels partits que el formen fins a estrelles mediàtiques, la iniciativa Tsunami Democràtic compta amb el suport de nombroses cares conegudes de l'independentisme, com ara el seu primer rostre i portaveu, Josep Guardiola. De manera destacada, el president Quim Torra i el vicepresident Pere Aragonès es volen beneficiar del Tsunami per negociar amb Pedro Sánchez.

A més, alguns famosos s'han desplaçat a les mobilitzacions que han tallat carreteres durant les darreres hores. Més enllà de la presència del grup Txarango i de l'exdiputat Lluís Llach, que van oferir actuacions musicals, i de la jove diputada d'ERC al Congrés Marta Rosique, dos processistes tan mediàtics com l'exdirigent de Podem i exdiputat de Catalunya Sí Que Es Pot Albano-Dante Fachín, tertulià de TV3 després d'haver fracassat en l'intent de ser diputat al Congrés, i Jair Domínguez, un dels rostres de l'Està passant de TV3, s'han fet una selfie junts a la Jonquera. També hi va anar l'humorista Peyu. I al tall de l'Ampolla, l'estrella tuitera puigdemontista Rai López.

D'altra banda, un altre dels joves tuitaires més famosos del procés, el membre de les joventuts d'ERC Joan Mangues, va ser detingut a França. "Ara som set persones retingudes a comissaria", va explicar aquest dimarts al matí. Posteriorment va piular que el tracte de la policia francesa va ser "molt correcte", però que en sortir estava "molt cansat" i tenia ganes de tornar a casa. Segons l’advocada Judit Rosell, s’han demanat penes de presó i multes per als detinguts per la policia francesa.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides