Ocupen el departament de Treball per protestar contra la llei Aragonès

Reprodueix vídeo

Desenes de persones convocades per la Plataforma Aturem la Llei Aragonès ocupen des de quarts de set de la tarda d'aquest dimecres la seu del Departament de Treball al carrer Sepúlveda de Barcelona.

Els concentrats exigeixen que s'aturi el projecte que impulsa el vicepresident i conseller d'Economia del Govern, que a parer seu potencia l'externalització de serveis públics.

Els manifestants, entre ells la diputada de la CUP al Parlament Maria Sirvent, s'han concentrat al vestíbul de la conselleria, on han expressat la seva intenció de romandre fins que algun representant de la Generalitat es comprometi per escrit a "congelar" la llei de forma immediata i negociar amb les entitats socials.

Des de Treball s'ha informat que un representant del Departament es trobarà amb els concentrats per escoltar les seves demandes.

"Prou d'externalitzacions: prou de socialitzar els costos i privatitzar els beneficis. Els serveis socials no es toquen!", ha escrit a Twitter el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans, entitat adscrita a la plataforma.

L'ocupació d'avui se suma a la convocatòria de manifestació que la plataforma ha organitzat pel pròxim diumenge 17 a la plaça Sant Jaume de Barcelona.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari

Notícies més llegides