Els CDR agafen el relleu de Tsunami i tallen accessos a Barcelona

Per segon dia consecutiu, la plataforma independentista provoca el caos circulatori a la capital catalana
CDR tallen els principals accessos de Barcelona

Diverses persones convocades pels Comitès de Defensa de la República (CDR) han tallat per segon dia consecutiu el trànsit en tres de les principals avingudes d'accés i sortida de Barcelona, la Diagonal, la Meridiana i la Gran Via de les Corts Catalanes, segons ha informat la Guàrdia Urbana.

Els CDR agafen així el relleu a les mobilitzacions que durant tres dies ha dut a terme la plataforma Tsunami Democràtic, que, entre altres bloquejos, van tallar la Jonquera l'endemà de les eleccions generals i durant més de 30 hores.

D'altra banda, la circulació de trens d'alta velocitat (AVE) entre Girona i Figueres ha quedat avui interrompuda per la possible presència de persones en la infraestructura, segons ha informat Adif. Es tractava d'una amenaça d'invasió de les vies per part dels CDR, però que finalment no s'ha complert i el servei s'ha reprès amb normalitat.

D'altres zones de Catalunya han patit també avui talls circulatoris promoguts pels CDR, que protesten per la sentència del procés independentista. Entre altres, els manifestants han tornat a tallar la C-25 al seu pas per Gurb (Osona) o l'N-2 a l'altura de Calella.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides