El secretari general de l’Esport, en llibertat amb càrrecs

Gerard Figueras associa la seva detenció amb el fet de ser independentista
Gerard Figueras
Gerard Figueras

Gerard Figueras, el secretari general de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, ha quedat en llibertat amb càrrecs després d'haver comparegut al jutjat aquest dimecres com a investigat per la presumpta comissió de delictes de malversació de fons públics, prevaricació i tràfic d'influències.

Figueras, que s'ha negat a declarar, ha quedat en llibertat provisional i sense mesures cautelars, el mateix que els altres tres càrrecs del PDECat també detinguts aquest dimarts en el marc de la mateixa investigació, entre dels quals l'exregidora de Barcelona Maite Fandos, suposadament col·locada a la Diputació de Barcelona a canvi del seu silenci, segons els investigadors del cas.

En sortir de la Ciutat de la Justícia, Figueras ha associat la seva detenció amb la seva condició d'independentista, ja que ha assenyalat com un fet sorprenent que l'operació s'endegués "en el moment actual que viu el país", ha destacat la "potència" de la secretaria general que encapçala i s'ha referit al seu "compromís" amb el sobiranisme.

Una vintena de simpatitzants del PDECat han esperat els quatre detinguts a la sortida. Entre ells, segons l'ACN, hi havia el president del PDECat, David Bonvehí, la màxima dirigent del partit a Barcelona, Mercè Homs, la regidora de la capital catalana Francina Vila i l'actor Toni Albà.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides