Els CDR amenacen Sánchez, Torra, els partits independentistes i la Unió Europea amb el caos

Els comitès independentistes diuen que amb el Tsunami Democràtic "han trencat amb la normalitat"
Tall de l'AP-7 per part d'independentistes
Tall de l'AP-7 per part d'independentistes

Els autodenominats comitès de defensa de la República (CDR) amenacen de seguir portant a terme accions de protesta fins que no es compleixin cinc reclamacions que han publicat aquest dimecres en un missatge a través de les xarxes socials.

Els CDR demanen l'amnistia pels independentistes presos, la retirada de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil de Catalunya, derogar la Llei mordassa, el cessament del conseller Buch i la dissolució de la BRIMO i l'ARRO, i fer efectiva la declaració d'independència "del mandat de l'1 d'octubre".

El col·lectiu independentista afirma que conjuntament amb les accions del Tsunami Democràtic "han trencat amb la normalitat", col·lapsant les grans vies de comunicació a les grans ciutats i bloquejant l'accés de mercaderies provinents d'Europa, celebrant que han "generat grans pèrdues econòmiques en només dos dies".

Els comitès independentistes avisen "a Pedro Sánchez Castejón, al govern de la Moncloa, a Quim Torra i Pla, al govern de la Generalitat, als partits independentistes i a la Unió Europea que aquesta situació seguirà" fins que no es compleixin les seves exigències.

Els CDR acaben el seu comunicat dient que "mentre hi hagi ostatges, no hi hagi llibertat de reunió i d'expressió i no puguem exercir el dret a l'autodeterminació, hi haurà caos".

(Visited 39 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari