Els Mossos desbloquegen l’AP-7 després d’abandonar els conductors que hi han passat la nit

Més de 500 vehicles i autobusos han estat retinguts a la carretera bloquejats pels convocats pel Tsunami Democràtic
500 vehicles han passat la nit a l'AP-7

Finalment, cap a les 10h del matí, agents antiavalots dels Mossos d’Esquadra han desallotjat sense massa problemes i en pocs minuts les desenes de convocats per Tsunami Democràtic que havien bloquejat des d’ahir al vespres l’AP-7 a l’altura de Salt, a prop de la sortida de Girona Sud.

Aquest dimarts a la tarda aquesta via va quedar tallada per la convocatòria  independentistes sense que la policia de la Generalitat fes res per evitar-ho. De fet, es dona la circumstància que els Mossos van marxar del lloc ahir al vespre després que els organitzadors de la protesta anunciessin un concert a la mateixa carretera.

La resposta de la policia catalana, lluny de ser la d’acabar amb el bloqueig, va ser la de demanar a Protecció Civil que repartís menjar i mantes entre els conductors atrapats com si es tractés d’una situació provocada per un problema per catàstrofe natural.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides