Site icon El Triangle

JxCat, ERC i part de l’ANC tremolen cada vegada que Elisenda Paluzie obre la boca

Elisenda Paluzie

Elisenda Paluzie

Els partits independentistes i part del secretariat nacional de l’Assemblea Nacional Catalana (ACN) estan preocupats. Veuen en la figura de la líder de l’entitat, Elisenda Paluzie, un perill per a la continuïtat de la causa. I és que darrerament Paluzie va per lliure. No només té discurs propi –cosa destacada tractant-se de la presidenta d’una entitat no teledirigida pels partits–, sinó que ha decidit ni tan sols escoltar la resta de líders sobiranistes. “No atén a raons”, assegura un dirigent de JxCat. “La veiem fent declaracions i ja tremolem”, afirma un alt càrrec d’ERC.

Les alarmes fa temps que van saltar, però es van disparar quan la setmana passada, amb tot el focus polític, mediàtic i policial posat sobre l’independentisme pels aldarulls i els enfrontaments al carrer en plena efervescència per la sentència condemnatòria del Tribunal Suprem, Elisenda Paluzie va arribar a dir que les imatges de violència al carrer tenien “una part positiva” perquè els mitjans internacionals i les institucions del món estaven més pendents de Catalunya i de la causa sobiranista.

Les declaracions van ser llegides com una justificació de la violència i, en demanar-li que rectifiqués per no vincular el moviment als aldarulls, la presidenta de l’ANC s’hi va negar i va mantenir que el seu argument era cert, i que, lluny d’estar d’acord amb les accions violentes, només constatava una realitat.

Exit mobile version