Lorena Roldán i Ciutadans tornen a fer el ridícul

El discurs de Ciutadans sovint es basa en arguments fàcils. I, encara que no siguin del tot exactes, serveixen de fonament per desenvolupar i colar el seu missatge. Això ha fet que, de vegades, la realitat hagi desmuntat més d’un argumentari del partit d’Albert Rivera, Inés Arrimadas i Lorena Roldán. Però la setmana passada la cosa va tocar sostre.

Els CDR havien fet una convocatòria pública per bloquejar la frontera de la Jonquera amb França. L’anunci es va fer amb tants dies d’antelació que la policia tenia a punt un dispositiu que evitaria qualsevol intent de tallar l’autopista. Ciutadans, però, ja tenia previst muntar allà un numeret per criticar l’acció. I tot i que el bloqueig es va anul·lar, Lorena Roldán hi va anar igualment a explicar la seva realitat paral·lela.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari