La Fiscalia investiga si Paluzie ha donat suport a la violència als carrers

Societat Civil Catalana va denunciar-la per haver dit que els aldarulls havien "fet visible el conflicte" a escala internacional

La Fiscalia de Barcelona ha decidit obrir diligències per investigar les declaracions fetes per la presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Elisenda Paluzie, en les quals va afirmar que els aldarulls que es van produir, en especial a Barcelona, fa quinze dies entre independentistes radicals i policia "feien visible el conflicte" en l'àmbit internacional.

En una entrevista a TV3, Paluzie va afirmar que "són aquests incidents els que fan que estem en la premsa internacional de manera continuada aquests dies, és a dir, que fan visible el conflicte".

Unes declaracions que van fer que la plataforma Societat Civil Catalana (SCC) presentés una denúncia contra Paluzie pels presumptes delictes d'incitació la violència i als desordres públics, i també per un presumpte delicte d'odi.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari