Tensió en l’arribada dels convidats als premis Princesa de Girona

Reprodueix vídeo

La presència de la família reial espanyola a Barcelona per presidir el lliurament dels Premis Fundació Princesa de Girona marca la jornada d'aquest dilluns. Fins a 1.300 policies blinden la zona del Palau de Congressos i l'Hotel Rey Juan Carlos, a la Diagonal on a les sis ha començat la cerimònia.

Els CDRs i l'ANC han cridat a la protesta i uns 4.000 manifestants han tallat novament la Diagonal com ja no van fer el passat vespre. La Guàrdia Urbana ha anunciat que no donarà una xifra oficial d'assistents a la concentració. El recinte està envoltat de tanques, per evitar que els manifestants s'hi puguin acostar.

Si bé la família reial no ha tingut problemes per accedir al Palau de Congressos -han entrat per l'accés de l'hotel-, els convidats sí que s'estan trobant amb problemes per travessar la massa de gent, especialment el regidor popular de l'ajuntament de Barcelona Josep Bou, que s'ha encarat als manifestants que l'increpaven.

A la concentració hi ha anat representació d'Esquerra i de Junts per Catalunya.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari

Notícies més llegides