Quin llibre explosiu sobre el procés surt aquesta semana?

Portada del llibre d'Albert Soler

‘Estàvem cansats de viure bé’, del periodista gironí Albert Soler. Recull part dels articles que ha publicat al Diari de Girona entre finals de 2016 i el passat mes d’octubre. Soler és una bèstia negra per l’independentisme processista al qual critica amb contundència als seus articles i informacions. A la contraportada del llibre s'hi pregunta “com ha arribat Catalunya a l’actual situació?” i s’explica que llegint-lo “el que veiem són una sèrie d’actes ridículs duts a terme per uns personatges d’òpera bufa, que no han aconseguit res més que divertir a qui s’ho mira amb l’escepticisme amb què s’ho haurien de mirar tots els periodistes”.

Soler és periodista des de 2002. Abans havia treballat en diversos rams. Està acostumat als insults i amenaces que rep des del sector independentista. Fins i tot, un cop van fer una pintada a prop del Diari de Girona on li deien que vigilés la seva esquena. Diu que la seva experiència com a futbolista jugant de defensa central l’ha fet immune als insults, perquè els rebia de tots colors. Quan treballava a El Punt va coincidir amb Carles Puigdemont, a qui qualifica d'"El Vivales" als seus articles.

“Estàvem cansats de viure bé” compta amb un pròleg de Víctor Amela i hi ha aparaulades presentacions a Barcelona, Girona, Granollers i Banyoles. Es podrà comprar a les principals llibreries i als quioscos de les Rambles de Barcelona. Està per veure si es podrà trobar a la llibreria Les Voltes, de Girona, propietat de Jami Matamala, amic i còmplice de Puigdemont, i on només es venen llibres en català. Albert Soler acaba de denunciar al Diari de Girona que l’ajuntament de Girona, presidit per Marta Madrenas, de JxCat, ha concedit a aquesta llibreria l’exclusiva del subministrament de llibres a les biblioteques municipals.    

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides