Cassolada per no deixar dormir el rei

Els CDR convoquen la protesta davant de l'hotel on ha de descansar Felip VI en la seva estada a Barcelona
El rei Felip VI
El rei Felip VI

Els CDR han convocat per aquest diumenge una cassolada davant l'hotel Juan Carlos I de Barcelona, on es preveu que s'hi allotgi el rei Felip VI. Tal com han anunciat els comitès, es tracta d'una trobada "contra el repressor i per la República!" i per no deixar dormir el monarca. El dilluns ha d'entregar els premis Princesa de Girona. La cassolada és a dos quarts de 9 del vespre.

"El rei espanyol arriba abans a Barcelona perquè li fem por. No et deixarem dormir!", adverteixen. De la mateixa manera anuncien igualment, la seva presencia dilluns davant el Palau de Congressos on se celebrarà l'acte.

Precisament, JxCat i ERC van demanar a la Junta Electoral d'ajornar la visita de Felip VI. El recurs apuntava que, després del discurs del 3-O de 2017, el monarca havia "abandonat la neutralitat política" i asseverava que la visita del monarca beneficiarà els partits constitucionalistes que es presenten al 10-N.

Ahir es van denegar les peticions dels partits independentistes. En una resolució signada per José Marín Rillo, secretari de l'organisme, s'assenyala que l'acte no té relació amb la campanya electoral i manté que el monarca no té "adscripció política".

(Visited 59 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari