Quin dubte plana sobre Gerard Piqué?

Gerard Piqué
Gerard Piqué

Aquest diumenge es juga un dels partits amb més morbo de la Segona Divisió B en el nou estadi Johan Cruyff de la Ciutat Esportiva blaugrana de Sant Joan Despí. A les 18.00 hores es veuran les cares els equips del Barça B i l'Andorra, club professional propietat de Gerard Piqué, futbolista del primer equip del Barça. Es tracta també d'una trobada inèdita des d'aquest punt de vista, ja que no s'ha donat en tota la història de l'entitat una situació en què els interessos propis del Barça entren en confrontació directa amb els d'un professional en nòmina que cobra precisament per defensar els seus colors. Algú, en aquest cas, amb un perfil tan destacat i demostrat arrelament barcelonista.

Gerard Piqué, que va ser donat d'alta com a soci del Barça el dia del seu naixement, el febrer del 1987, ja ha rebut la insígnia de bronze del FC Barcelona pels seus més de 25 anys de fidelitat. En algun moment, Piqué i el president blaugrana, Josep Maria Bartomeu, han fet broma sobre aquest partit. En teoria, Piqué podria assistir a veure el seu equip andorrà -ho sol fer quan té ocasió- ja que ell haurà jugat abans -aquest dissabte, al camp del Llevant- i, com a molt, li tocarà fer un entrenament de recuperació, suau, diumenge al matí.

La relació de Piqué amb el filial, però, és nul·la, ja que juntament amb Cesc Fàbregas ha estat de les estrelles del planter que mai van trepitjar el Miniestadi ni van vestir la samarreta del Barça B. Tots dos van sortir en edat juvenil camí de la Premier League: Cesc a l'Arsenal i Piqué, al Manchester United.

Aquest Barça B-Andorra ha arribat molt abans del previst perquè l'equip de Gerard Piqué ha pujat dues categories de cop després d'ascendir a Tercera com a campió de la Primera Catalana la temporada anterior, i després de comprar la plaça del Reus, afavorit per l'estrany concurs-subhasta que va idear la Federació Espanyola per vendre el buit deixat pel club que van enfonsar i van fer desaparèixer els exdirectius del Barça Joan Laporta, Joan Oliver, Xavier Sala-i-Martín i Rafel Yuste.

Si Gerard Piqué celebrarà els gols del Barça B o de l'Andorra és la gran incògnita abans del partit. Això no obstant, si el Barça no el convida per cortesia especial, Piqué no figura com a president, tot i ser propietari via Kosmos, i per tant no té reservat un lloc a la llotja del nou miniestadi.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides