La Fiscalia sol·licita a Llarena l’euroordre contra Ponsatí, Puig i Comín

Deixa fora de la petició Meritxell Serret i, de moment, Marta Rovira
Comín, Ponsatí i Puigdemont
Comín, Ponsatí i Puigdemont

La Fiscalia del Tribunal Suprem ha demanat al jutge instructor de la causa sobre el procés, Pablo Llarena, que remeti ordres europees i internacionals de detenció contra els exconsellers Clara Ponsatí, Lluís Puig i Toni Comín, que van marxar a l'estranger fa dos anys per evitar l'acció de la justícia espanyola.

La mesura no afecta la també exconsellera i actual representant de la Generalitat a Brussel·les, Meritxell Serret, perquè li atribueix només un delicte de desobediència, ni, de moment, l'exdiputada i portaveu de JxSí Marta Rovira, el cas de la qual vol seguir estudiant.

En els casos de Ponsatí i Comín, a banda del delicte de desobediència, la Fiscalia els atribueix la presumpta comissió de malversació i de sedició, pels quals s'ha condemnat a penes d'entre 9 i 13 anys a diversos dirigents del procés, entre els qual l'exvicepresident Oriol Junqueras. A Puig li atribueix desobediència i malversació, però no sedició.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides