Estudiants independentistes acampen a la plaça Universitat

Amb el nom de Generació 14-O denuncien que són "una generació sense futur"
Acampada 'indepe' a la plaça Universitat de Barcelona.
Acampada 'indepe' a la plaça Universitat de Barcelona.

Unes desenes d'estudiants independentistes han plantat tendes de campanya a la plaça Universitat de Barcelona demanant al govern central que negociï un "referèndum d'autodeterminació" a Catalunya i "l'amnistia total" contra els presos independentistes. Així mateix demanen en un manifest que "el president del Govern Espanyol, Pedro Sánchez, condemni la repressió i la violència policial".

Els acampats que es fan dir Generació 14-O, també demanen en el manifest que "s'aturi de forma immediata la repressió contra els membres d'una generació que ha sortit al carrer en defensa dels seus drets i llibertats". El grup exigeix "que s'investiguin i es depurin les responsabilitats corresponents tant dins dels cossos de la Policia Nacional i Guàrdia Civil, com dins del de Mossos d'Esquadra".

El text aprofita per demanar "que es garanteixi un futur digne a la nostra generació: L'accés a un habitatge social, la plena igualtat entre homes i dones, l'adopció de mesures reals per frenar l'emergència climàtica i la garantia dels drets socials que ens han estat robats".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides