Canadà torna a tancar la porta a Puigdemont

Les autoritats canadenques no li donen permís per viatjar pels càrrecs pendents a Espanya
Carles Puigdemont

Novament, les autoritats del Canadà no han donat permís a l'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, per visitar el país nord-americà igual com ja van impedir anteriorment quan Puigdemont va ser convidat per la Societat Joan Baptista (SSJB) del Quebec, la principal associació sobiranista de la província canadenca.

El Canadà ha de donar l'autorització de viatge electrònica (eTa, sigles en anglès) perquè els ciutadans d'una cinquantena de països que no necessiten visat i que arriben via avió puguin entrar al país. En els casos que el Canadà consideri que la persona que demana l'eTa està vinculat a activitats delictives o que atemptin a la seguretat deneguen la petició.

L'advocat canadenc Stéphane Handfield, que representa Puigdemont, ha explicat que el govern del seu país ha denegat l'eTa a l'expresident català pels càrrecs pendents que aquest té amb la justícia espanyola.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides