Sense ple per la campanya

La campanya electoral s’ha escurçat. La llei espanyola es va reformar i permet que en una repetició de comicis passi de ser de quinze dies a ser només de vuit. En altres ocasions, l’obsessió malaltissa de Cs i PPC de criticar els independentistes per tenir “el Parlament tancat” havia portat la Mesa de la cambra a mantenir l’activitat enmig de les campanyes electorals, fins i tot la celebració de plens.

Ara, però, tot i haver-hi una campanya de la meitat de durada, el Parlament ha decidit que s’ajorna el ple que estava previst per a la setmana de campanya del 10-N i que no hi haurà més sessions de control parlamentari ni votacions fins després de les eleccions espanyoles.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides