Carolina Bescansa té més tirada que el candidat oficial

El cap de llista de Més País-Més Barcelona, el partit d’Íñigo Errejón, a Catalunya per al 10-N és Juan Antonio Geraldes. Però pocs catalans saben qui és, com es diu o com parla. És per això que el candidat té problemes per donar-se a conèixer i ni anant als espais del seu propi entorn polític el coneixen. Geraldes tampoc desborda carisma enmig del carrer, així que el seu equip s’esforça per crear-li un entorn còmode i provocar que sigui la gent qui s’apropi.

En un d’aquests intents, la setmana passada, van convidar a Barcelona la cap de llista de Més País per la Corunya, Carolina Bescansa, i la van portar a participar en la fracassada concentració que la plataforma Parlem?-Hablamos? va convocar a la plaça Sant Jaume per reivindicar l’acabament de la polarització i que hi hagi un diàleg entre parts en el conflicte català. L’acte va tenir poca afluència de gent i ni tan sols van aconseguir omplir la plaça, però l’entorn era proper al plantejament ideològic de Geraldes.

Per a la seva desgràcia, alguns dels ciutadans s’apropaven a ells, però només per saludar i fer-se fotos amb Bescansa. El seu pas per la direcció de Podem i els anys de tertuliana habitual a les teles han fet que, malgrat el seu canvi de look, continuï sent una cara coneguda. I, en canvi, a Geraldes pràcticament no li feia cas ningú.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides