Tensió a l’estació de Sants

Els CDR bloquegen l'entrada i Adif tanca alguns accessos a l'estació i al metro s'hi ha d'accedir per l'exterior
Concentració dels CDR a l'estació de Sants de Barcelona

Centenars de persones convocades pels CDR es concentren davant l'accés principal de l'estació de Sants des de les set del vespre bloquejant l'entrada. Es tracta d'una nova acció de rebuig a la sentència del procés amb el lema ''Encerclem Sants''. La intenció és, precisament, encerclar l'estació però, de moment, només s'hi fa la concentració.

Els manifestants han xiulat als antiavalots dels Mossos que s'han situat a la porta principal de l'estació de Sants. Els concentrats criden consignes com "Llibertats presos polítics", "No tinc por", "Ni un pas enrere", "Mossos mercenaris" o "No us mereixeu la senyera que porteu". També demanen la dimissió del conseller d'Interior, Miquel Buch.

Tot i que no s'han produït incidents greus, a la plaça dels Països Catalans s'han viscut alguns moments de tensió, amb empentes, quan la policia ha ampliat el cordó de seguretat al voltant de l'estació i han hagut de fer retrocedir a alguns manifestants perquè poguessin entrar passatgers a l'estació.

Renfe ha recomanat als passatgers que no baixin a Sants per no acumular més gent a l'estació. En previsió d'aquesta concentració, Adif ha restringit els accessos de l'estació de Sants a partir de les sis de la tarda. S'han deixat oberts només els dos accessos centrals, un al costat de la plaça Països Catalans i un a Joan Peiró. També s'ha tancat la boca del metro del vestíbul i els usuaris que vulguin utilitzar la L5 i la L3 han d'accedir-hi pel carrer.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides