L’ajuntament de la Seu enganxa a les làpides dels nínxols els deutes pendents dels difunts

La mesura ha creat un gran malestar entre la ciutadania en considerar que es vulnera la privacitat de les persones
Requeriment al cementiri de la Seu.

L'ajuntament de la Seu governat per JxCat i ERC ha permès enganxar a les làpides dels nínxols els avisos de requeriments pels quals s'avisa als familiars dels difunts enterrats "pels impagaments de les taxes anuals corresponents a les sepultures o bé per tal d'esmenar els incompliments relacionats amb la titularitat".

La denúncia feta a través de les xarxes socials ha creat un gran malestar entre la ciutadania en considerar que la desena de requeriments, comptabilitzats per LA VALIRA, vulneren la privacitat de les persones davant de possibles deutes pendents amb el consistori. Un procediment que no es descarta pot arribar a ser il·legal.

Algunes veus s'han exclamat  afirmant que la recaptació de les arques de l’ajuntament ha de tenir certs límits -certament quan hi ha altres vies per fer arribar aquests avisos als familiars- per evitar crear molt malestar davant uns fets desagradables i de mal gust que juguen amb els sentiments més íntims de les persones.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides