El TSJC limita la campanya d’Òmnium

La majoria dels jutjats admeten un màxim de 25 autoinculpacions diàries per l'1-O
Cues a la Ciutat de la Justícia
Cues a la Ciutat de la Justícia

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha recordat, en un comunicat emès aquest dilluns, que va limitar el passat mes de novembre la presentació diària de denúncies d'autoinculpació per l'1-O, una campanya promoguda per Òmnium Cultural que ha generat cues aquest dilluns als jutjats.

Amb l'objectiu de poder atendre totes les seves tasques, el TSJC va limitar la recepció d'autoinculpacions a 25 diàries, excepte en el partit judicial de Barcelona, considerat capaç d'absorbir el volum de denúncies de la campanya gràcies als seus quatre jutjats de guàrdia. Tota la resta de partits judicials catalans disposen d'un jutjat de guàrdia cadascun.

El vicepresident d'Òmnium, Marcel Mauri, ha xifrat en més de 10.000 les descàrregues del formulari d'autoinculpació, la presentació del qual ha defensat com un gest de "compromís personal, solidari i de reafirmació" del fet que, segons ell, cap dels delictes que ha atribuït el Tribunal Suprem a Jordi Cuixart i la resta de dirigents del procés condenados "s'aguanten per enlloc".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides