Quin alcalde ‘indepe’ ha minimitzat una càrrega policial?

Marc Castells

L'expresident de la Diputació de Barcelona i alcalde d'Igualada, l'independentista Marc Castells (JxCat), ha minimitzat la intervenció dels Mossos d'Esquadra el passat dimecres 16 d'octubre, en el tall de l'A-2 al seu pas per Igualada. Segons ell, "la concentració no estava comunicada ni autoritzada, era un imprevist. Va provocar que durant unes hores estigués tallada la carretera A-2. A partir d'aquí em comenten els Mossos que durant dues hores van estar negociant. En aquell moment s'atansava la marxa de la Panadella i podia suposar un inconvenient en tot el procés d'aquestes Marxes per la Llibertat".

A l'Hospital d'Igualada hi van ser ateses quatre persones a urgències, que segons el comunicat d'aquest centre sanitari tenien ferides lleus. Segons Castells, "per sort, no hem de lamentar res més. Se'm va informar que s'havia disparat una bala de foam. Una sola bala i no contra les persones".

Les declaracions de Castells han molestat i molt la comunitat independentista igualadina, que darrerament malfia del seu alcalde. Els grups municipals d'Esquerra Republicana i de la CUP de l'Ajuntament han criticat obertament la tebior de Castells. Recorden també que l'alcalde de la capital de l'Anoia ha estat un dels impulsors dels pactes de Junts per Catalunya i el PSC a la Diputació de Barcelona, al Consell Comarcal de l'Anoia i a l'Ajuntament de Vilanova del Camí, el segon municipi de la comarca. Així, no entenen el canvi que ha fet l'alcalde Castells en els darrers temps.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides