Via Laietana, epicentre de la violència

Després de la manifestació del carrer Marina i d'uns dies de calma han tornat els aldarulls i les càrregues policials
Tornen els aldarulls a via Laietana

Després d'una nova manifestació de l'independentisme al carrer Marina de Barcelona, els CDR han convocat una altra concentració de protesta a Via Laietana, on hi ha la prefectura de la Policia Nacional. La convocatòria pretenia "tornar les pilotes" a la policia en referència a l'ús de bales de goma per part dels agents, que han deixat diversos ferits. Així, els convocats han llançat pilotes a la policia. Segons la Guàrdia Urbana, unes 10.000 persones ha ocupat la Via Laietana.

A les nou de la nit, la tensió a Via Laietana era molt forta i els Mossos han començat les càrregues contra els concentrats. En uns minuts s'han iniciat les corredisses, quan els agents antiavalots han entrat pel carrer Comtal.

Via Laietana ha estat, de fet, l'epicentre dels xocs violents entre grups de manifestants i els cossos policials després de la sentència. Uns enfrontaments que en els últims dies havien amainat després de deixar a centenars de ferits -manifestants i policies-, a més de diverses desenes de detinguts, i que avui s'han tornat a veure quan els antiavalots dels Mossos d'Esquadra han carregat contra els concentrats per aclarir Via Laietana.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides