Arranca la marató de les ‘manis’

La plataforma 'Parlem-Hablemos' ha obert foc a la plaça de Sant Jaume amb la seva aposta pel diàleg
Parlem es torna a manifestar a Barcelona

La plataforma 'Parlem-Hablemos', que s'ha mantingut inactiva durant mesos, ha obert foc de manifestacions aquest migdia amb una concentració que torna a reclamar el diàleg per resoldre el conflicte. Com ja va fer l'any 2017, els manifestants anaven vestits de blanc.

La concentració de la plataforma equidistant, situada a l'òrbita d'Unides Podem, és la primera de les tres manifestacions que al voltant del procés se celebren aquest cap de setmana a Barcelona. La més gran, o així ho anuncien els independentistes, és la d'aquesta tarda al carrer Marina. L'ANC i Òmnium Cultural encapçalaran una marxa sota el lema 'Llibertat' convocada al costat de 115 entitats cíviques i socials per protestar contra la sentència del procés, tot i que no comptaran amb el suport de CCOO i UGT.

Els organitzadors de la manifestació sobiranista esperen que els comuns s'hi arribin a sumar. Fonts d'aquest partit asseguren que probablement hi participaran dirigents a títol individual.

Finalment, Societat Civil Catalana celebrarà diumenge la tercera manifestació. Així, l'entitat constitucionalista torna a sortir al carrer després d'un temps d'inactivitat per evitar incrementar la tensió, segons justificava la mateixa plataforma. Aquesta manifestació compte amb el suport i la participació del PSOE, el PP i Ciutadans, i comptarà amb dirigents com Pablo Casado, Albert Rivera, Josep Borrell, Manuel Valls i Miquel Iceta, entre altres.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides